Σχέδια στόματος

Πρόληψη και θεραπεία

50 για έναν καθαρισμό δοντιών με υπέρηχους, αφαίρεση χρωστικών κ δυο σφραγίσματα με ρητίνη, λευκά, σε μια ή δυο συνεδρίες ανάλογα με την περίπτωση.

Πρόληψη και αισθητική

150€ για καθαρισμό με υπέρηχους , αφαίρεση των χρωστικών και για λεύκανση με την μέθοδο των ναρθήκων στο σπίτι για τουλάχιστον 3 τόνους πιο λευκό χαμόγελο .Η κάθε εφαρμογή διαρκεί για μισή με μια ώρα κάθε μέρα για 12 εφαρμογές - μέρες χωρίς να σας εμποδίζει από άλλες δραστηριότητες ταυτόχρονα.

Αισθητική και επανόρθωση

250€ για καθαρισμό με υπέρηχους, αφαίρεση των χρωστικών, για λεύκανση με την μέθοδο των ναρθήκων στο σπίτι για τουλάχιστον 3 τόνους πιο λευκό χαμόγελο, όπως επίσης και κατασκευή τριών όψεων ρητίνης για την διόρθωση του σχήματος, μεγέθους και της θέσης των δοντιών στο οδοντικό τόξο με αποτέλεσμα ένα όμορφο επικοινωνιακό και με αυτοπεποίθηση χαμόγελο .Η κάθε εφαρμογή στην περίπτωση της λεύκανσης διαρκεί για μισή με μια ώρα κάθε μέρα για 12 εφαρμογές – μέρες.


Τα συγκεκριμένα σχέδια στόματος ισχύουν με την εγγραφή σας στο site και δηλώνοντας για ποιο από τα τρία προγράμματα ενδιαφέρεστε. Να σημειώσουμε ότι γίνεται να πάρετε και συνδυαστικά δυο προγράμματα, για παράδειγμα :

  • το 1 και το 2 στα 200€
  • το 1 και το 3 στα 300€

Εγγραφείτε τώρα!