Ουλεκτομή – Ουλοπλαστική

Η ουλοπλαστική, είναι μία αισθητική οδοντιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της γενικής εμφάνιση των δοντιών ενός ατόμου. Είναι μία απλή σχετικά χειρουργική επέμβαση στο περιοδόντιο. Είναι η αφαίρεση τμήματος των ούλων που περιβάλλουν ένα η περισσότερα δόντια. Αφαιρούνται ιστοί που πάσχουν ή μπορεί να είναι αναγκαίο για να “καθίσει” σωστά μία ακίνητη προσθετική εργασία.

Περισσότερα...

Αντιγηραντική Οδοντιατρική - Οδοντικό Λίφτινγκ

Τα δόντια μπορούν να πουν την ηλικία σας; Με το πέρας της ηλικίας το πρόσωπο υφίσταται μια φυσική χαλάρωση καθώς και πτώση, τα χείλη χάνουν την ελαστικότητά τους και συνήθως γίνονται λεπτά, με ρυτίδες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει την ηλικία του! Ακόμα και στα δόντια σημειώνονται ορατές διαφορές. Το αρχικό μήκος ελαττώνεται, σημειώνεται απώλεια διαφάνειας, ρωγμές και μικροσπασίματα στην αδαμαντίνη, χάνουν τη λευκότητά τους, διαβρώνονται, μικραίνουν. Ακόμα και το οστούν μπορεί να μειωθεί από μια ενδεχόμενη περιοδοντίτιδα. Αποτέλεσμα των άνω είναι η μείωση του ύψους του στόματος. Με το λίφτινγκ δοντιών μπορείτε να αφαιρέσετε πολλά χρόνια από την εμφάνισή σας, διευρύνοντας το χαμόγελο και κάνοντας τα δόντια –και τα χείλη- να δείχνουν πιο “χαρούμενα” χωρίς νυστέρι.

Περισσότερα...

Στρας στα δόντια

Το χαμόγελο εκφράζει τα πάντα για σας. Δείχνει πότε είστε φιλικοί, γοητευτικοί, ευτυχισμένοι.

strass.ponodontos.grΕάν σας αρέσουν τα αξεσουάρ, κάντε το με ένα χαμόγελο. Με πάρα πολύ εύκολο τρόπο και με μικρό κόστος διαδικασίας, μπορούμε να βάλουμε σε ένα ή περισσότερα δόντια ένα μικρό κόσμημα που μπορεί να είναι στρασάκι, χρυσό, ασημένιο, ή ακόμη και πολύτιμος λίθος. Σε διάφορα σχήματα και χρώματα. Δεν χρησιμοποιείται τροχός, μόνο κάποια υγρά και φωτοπολυμεριζόμενα υλικά. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό γιατί το κόσμημα λάμπει όταν αντανακλά το φως και το χαμόγελο γίνεται...αστραφτερό.

Περισσότερα...

Όψεις ρητίνης

opseis_ritinis.ponodontos.grprin-metaΈνα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο, χωρίς αμφιβολία, προσφέρει αυτοπεποίθηση και χαρίζει ελκυστικότητα στο πρόσωπο. Ωραίο χαμόγελο, όμως δεν σημαίνει απλώς ίσια και άσπρα δόντια στην σειρά, σαν … κιμωλίες. Το μέγεθος και το σχήμα των δοντιών, το περίγραμμα, η φορά και οι αναλογίες τους, αλλά και το πώς αυτά εναρμονίζονται με τους μαλακούς ιστούς του προσώπου ( ούλα, μάγουλα, χείλη) είναι παράγοντες που επηρεάζουν καθοριστικά την αισθητική του χαμόγελου.

Περισσότερα...

Όψεις πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης είναι μια υψηλού επιπέδου τεχνική που μπορεί να αλλάξει ριζικά το χαμόγελο, καθώς παρεμβαίνει τόσο στο χρώμα όσο και στο μέγεθος, το σχήμα και τη διάταξη των μπροστινών δοντιών. Εάν επιθυμείτε ένα ελκυστικό και όμορφο χαμόγελο και θέλετε να δείχνετε νεότεροι, οι όψεις πορσελάνης είναι οι καταλληλότερες. Πρόκειται για φλοίδες πορσελάνης πάχους συνήθως μικρότερου του 0.75χιλ, που κατασκευάζονται στο εργαστήριο και κολλιούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών.

Περισσότερα...

Λεύκανση

Το χρώμα των δοντιών δεν είναι ίδιο σε όλους τους ανθρώπους. Πολλοί έχουν σκούρα δόντια εκ γενετής, σε άλλους τα δόντια σκουραίνουν λόγω διατροφής, λήψης φαρμάκων, καπνίσματος ή τραυματισμού. Σημαντικός παράγοντας είναι και η ηλικία.

Περισσότερα...

Αισθητική οδοντιατρική

Η κλασσική οδοντιατρική επικεντρώνεται στην στοματική υγιεινή, πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών του στόματος. Η αισθητική οδοντιατρική διατηρεί τις βασικές αρχές της κλασσικής οδοντιατρικής δίνοντας έμφαση στην αισθητική βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών του ασθενούς, ώστε να επιτευχθεί το τέλειο χαμόγελο.

Περισσότερα...