Κάμερα Διάγνωσης Τερηδόνας

Κάμερα Διάγνωσης Τερηδόνας

Η ενδο-στοματική κάμερα είναι ένα διαγνωστικό οδοντιατρικό εργαλείο που επιτρέπει στον  Dr. Τσαούση  να βρει τις  προβληματικές περιοχές προτού ξεφύγουν από τον έλεγχο  και χρειάζονται επιθετική θεραπεία.

Η ενδο-στοματική κάμερα  Dürr VistaCam iX  καταγράφει τις εικόνες των δοντιών, των ούλων και προσφέρει, χάρη στην αυτόματη εστίαση,

εικόνες της υψηλότερης σαφήνειας και ευκρίνειας. Η  λεπτή κεφαλή της επίσης

επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στους γομφίους (πίσω δόντια)  και μεταφέρει  κοντινές λήψεις  φωτογραφιών στην οθόνη του υπολογιστή. Χρησιμοποιώντας την πρωτοπόρα  διαγνωστική  ενδο-στοματική κάμερα εξαιρετικής ανάλυσης HD VistaCam iX HD, ο Dr.Τσαούσης ,όπως και κάποιοι άλλοι πρωτοπόροι οδοντιάτροι στην Αθήνα, με αφοσίωση στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση τερηδόνας , θέτει νέα

πρότυπα επικοινωνίας ασθενούς και τεκμηριωμένης με ψηφιακή απεικόνιση  (φωτογραφία) διάγνωσης της τερηδόνας καθώς και στην απεικόνιση της πλάκας με πρακτικό αποτέλεσμα  να εξοικονομείτε  χρόνο και χρήμα.

Οι λεπτομερείς εικόνες από την ενδο-στοματική κάμερα  Dürr VistaCam iX  με τις διαγνωστικές κεφαλές που χρησιμοποιεί μας επιτρέπουν να δούμε τις προβληματικές  περιοχές με κατάγματα και τερηδόνα που δεν μπορεί να αντιληφθεί ούτε το πιο εξασκημένο και έμπειρο μάτι οδοντιάτρου αλλά και που δεν είναι ορατές ακόμα και με ακτινογραφία.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε  να συζητήσετε την κατάστασή σας ως ενημερωμένος συνεργάτης με τον οδοντίατρο  και να συμμετέχετε στις  αποφάσεις για την  οδοντική θεραπεία που θα ακολουθηθεί. Το εξελιγμένο λογισμικό της  ενδο-στοματικής κάμερας  παρέχει ακριβή αποτελέσματα στον Dr. Τσαούση    ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τις καλύτερη για εσάς  οδοντική θεραπεία.


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο