Βιογραφικό

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Λαμία Φθιώτιδας, όπου και πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια. 

Σπούδασα στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  από το 1992 μέχρι το 1998, οπότε και αποφοίτησα με βαθμό «Καλώς». 

Το 1999 υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην  πολεμική αεροπορία, εργαζόμενος ως οδοντίατρος στην 111 πτέρυγα μάχης στην ανχίαλο βόλου . 

Μετά το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας συνέχισα την εκπαίδευσή μου ως επιστημονικός συνεργάτηςγια 2 χρόνια στον τομέα της γναθοχειρουργικής στην γναθοχειρουργική κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών υπό την επίβλεψη του διευθυντή γναθοχειρουργού Ιωάννη Φακίτσα. 

Μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών από το 2002 

Μέλος Στοματολογικής Εταιρίας Β. Ελλάδας 

Συμμετοχή σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με αντικείμενο την Προσθετική, την Εμφυτευματολογία, την Ενδοδοντία, την Αισθητική Οδοντιατρική, την Περιοδοντολογία και την Γναθοχειρουργική, κρατώντας συνεχή επαφή με τις εξελίξεις στην οδοντιατρική πράξη . 

Συμμετοχή στα προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 2006 διατηρώ το ιδιωτικό μου ιατρείο (Dentalcosmeticstudio) στην Αθήνα στην περιοχή Αμπελοκήπων Βουρνάζου 6 κοντά στον σταθμό του μετρό “Αμπελόκηποι”.

Το οδοντιατρείο μας πιστό στις επιταγές της αισθητικής υποστηρίζει τις αισθητικές επεμβάσεις του χαμόγελου  παρέχοντας εφαρμογές  ενθεμάτωνυαλουρονικού  και μεσοθεραπείας .

Το οδοντιατρείο διαθέτει μία πλήρη οδοντιατρική ομάδα με εξειδικευμένους και άρτια επιστημονικά καταρτισμένους συνεργάτες, καλύπτοντας όλο το  φάσμα των οδοντιατρικών υπηρεσιών προς τους ασθενείς μας


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο